Curvesandchaos.com

Only the fool needs an order — the genius dominates over chaos

Popular articles

Wat verdien je bij Staffyou?

Wat verdien je bij Staffyou?

Hoeveel ga ik verdienen?

Je leeftijd Loondienst* Freelance
17 € 7,25
18 € 8,25 Vanaf € 18,-
19 € 9,25 Vanaf € 18,-
20 € 10,50 Vanaf € 18,-

Kan je werken met verblijfsvergunning?

werknemers met een verblijfsvergunning waarop staat ‘arbeid is vrij toegestaan’.

Wat is TMPR?

Temper bemiddelt tussen bedrijven die (tijdelijk) personeel zoeken en jou. Eerst met bedrijven in de horeca, maar inmiddels ook met bedrijven in de retail en logistiek. Temper noemt je geen uitzendkracht maar Freeflexer.

Hoe werkt Temper?

Reageer op klussen Reageer op een klus die jou leuk lijkt. De opdrachtgever kiest de beste kandidaat op basis van vaardigheden en beoordelingen. Vergroot je kans om gekozen te worden door op meerdere klussen te reageren. Houd via het platform de status van jouw aanmelding in de gaten.

Waar kan je werken als freelancer?

Meest bekende

  • Freelance.nl, Hoofdkraan en Jobbird. Freelance.nl is een uitgebreide marktplaats waar inschrijven gratis is.
  • Marktplaats. Ja, ja, zelfs op de Marktplaats der marktplaatsen kun je opdrachten vinden.
  • LinkedIn.
  • Lancelots.
  • Jellow.

Wat houd freelancer in?

Freelance betekent dat iemand (tijdelijk) voor een opdrachtgever werkt. Dat kan op afstand, wat bijvoorbeeld gebruikelijk is bij webdesigners of vormgevers die freelance werken, maar soms zijn freelancers amper van werknemers te onderscheiden. Ze zijn dan écht onderdeel van een bedrijf en daar ook op locatie aanwezig.

Kunnen Oekraïners in Nederland werken?

Dat geldt dus ook voor Oekraïners, want hun land is geen lid van de Europese Unie. Met de vergunning kan iemand maximaal drie maanden in Nederland werken. Voor werk dat langer duurt, is er de gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid (GVVA).

Wie heeft een arbeidskaart nodig?

Buitenlandse werknemers die als loontrekkende (met andere woorden met een arbeidsovereenkomst) in België willen werken, hebben een arbeidskaart nodig. Die voorwaarde geldt niet voor de onderdanen van de lidstaten van de Europese economische ruimte (fr) en voor de onderdanen van Zwitserland.

Is Youbahn betrouwbaar?

Youbahn kan een goed bedrijf zijn. Helaas is sinds de overgang naar het nieuwe systeem veel voordelen weg gevallen. De voordelen om als flexwerker te werken bij Youbahn waren dat je vrij weinig hoefde in te vullen, geld snel ontving en er veel werk was. Maar momenteel is er weinig werk te vinden op de app.

Is Temper goed?

Temper geeft een zelfstandige veel vrijheid in het kiezen van diensten. Er is geen minimum of maximum bezetting. Het is lastig als bedrijven niet of niet op tijd reageren op een shift. Toch zou ik Temper erg positief beoordelen.

Hoe werkt Temper met belasting?

Over ieder uur dat je werkt ontvang je 21% btw bovenop je uurtarief. Dit betaalt de opdrachtgever aan je. De uurtarieven op ons platform zijn zonder btw. Elk kwartaal draag je als ondernemer je ontvangen btw af aan de Belastingdienst bij het doen van de omzetbelasting.

Hoeveel betaal je aan Temper?

Temper is trots op haar transparantie: voor elk gewerkt uur betaal je € 3,- gebruikskosten aan ons, achteraf te betalen. Dit is voor het gebruik van de software, de automatische facturatie en onze support bij je account.