Hoe Apple contacteren?

Hoe Apple contacteren?

Om je bestelling te wijzigen, te volgen of te retourneren, of om je accountgegevens bij te werken, ga je naar de bestelstatuspagina. Voor alle overige zaken kun je contact opnemen met de Apple Store-klantenservice via telefoonnummer 0800 998 46.

Heeft mijn Apple product nog garantie?

Ga naar mysupport.apple.com. Log in met uw Apple ID. Kies uw apparaat. De vervaldatum wordt vermeld samen met andere details over uw dekking.

Hoelang heb je voor een AppleCare Protection Plan?

AppleCare+ voor iPhone is een verzekering waarmee je tot twee jaar lang recht hebt op deskundige ondersteuning1 en gedekt bent tegen hardwarereparaties,2 inclusief elke 12 maanden maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje, elk met een eigen risico van € 29 bij schade aan het display of het glas aan de …

Heb ik nog garantie Apple watch?

Apple’s Beperkte Garantie dekt uw Apple Watch en Apple accessoires gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum van uw product tegen fabricagefouten. De garantieperiode varieert per model. Apple’s Beperkte Garantie vormt een aanvulling op de rechten waar u volgens de consumentenwetgeving recht op hebt.

Wat is het mailadres van Apple?

E-mailadres van Apple ID Wanneer u een Apple ID aanmaakt, voert u een e-mailadres in. Dit e-mailadres is uw Apple ID en is ook de gebruikersnaam waarmee u inlogt bij Apple voorzieningen zoals Apple Music en iCloud. Het is ook het contact-e-mailadres voor uw account.

Kan ik chatten met Apple?

Direct contact opnemen met de Apple Support helpdesk Kies voor de optie om ondersteuning te ontvangen en met Apple te praten. Dit is gewoon in het Nederlands en kan telefonisch, e-mail, maar ook via chat.

Hoe lang heeft mijn iPhone garantie?

Op de producten van Apple zit standaard één jaar (beperkte) garantie. Heeft u uw Apple-product echter in Europa gekocht, dan gelden de Europese garantieregels die bepalen dat u twee jaar garantie op uw aankoop heeft.

Hoe oud is mijn Apple product?

Leeftijd iPhone controleren via Apple Open de Instellingen-app op je iPhone. Kies Algemeen > Info. Bekijk het serienummer van je iPhone.

Is AppleCare+ het waard?

Uiteindelijk heb je AppleCare waarschijnlijk niet nodig, maar kan het je wat sneller op weg helpen en een beetje extra zekerheid bieden. Of dat het bedrag waard is, hangt af van je eigen situatie en hoe je de apparaten gebruikt.

Heeft AppleCare zin?

Een voordeel van AppleCare+ is dat reparatiekosten flink goedkoper zijn als je schade hebt die niet onder de garantie valt. Laat je je iPhone vallen en is het scherm kapot, dan kost het voor een iPhone 12 Pro met AppleCare+ €29 om te repareren (prijspeil april 2021), terwijl je zonder AppleCare+ €519,10 kwijt bent.

Hoeveel kost reparatie Apple Watch?

Serviceprijzen voor Apple Watch Series 1 en 2 (2e generatie) – Nederland

Model Kosten voor service buiten garantie
Apple Watch Series 1 (aluminium) € 221,10
Apple Watch Series 2 (aluminium) € 251,10
Apple Watch Nike+ € 251,10
Apple Watch Series 2 (roestvrij staal) € 281,10

Hoeveel kost het om een Apple Watch te laten maken?

Dit kost een Apple Watch-reparatie Apple Watch Series 4 t/m 6: €327,10. Apple Watch Series 3: €181,10. Apple Watch Series 0 t/m 2: €221,10.